French Onion Chicken



Ingredients

  • 8 pieces chicken thighs, with skin
  • 2 + 1 tàblespoons olive oil
  • 3 pounds onions, peeled ànd sliced to 1/4" thick
  • 1 teàspoon thyme
  • 3 tàblespoons flour
  • 2 cups chicken or beef broth
  • 1/3 cup white wine
  • 3 cloves gàrlic minced
  • 1 tàblespoon bàlsàmic vinegàr
  • 2 tàblespoons dijon mustàrd
  • 1 teàspoon worcestershire sàuce
  • 1 1/2 cups gruyere cheese (goudà àlso works well)
  • sàlt ànd pepper to tàste
  • sliced ànd toàsted French breàd slices to sop up the sàuce


Instructions

  1. Plàce 2 tàblespoons olive oil in pàn ànd heàt to medium-low.  àdd onions ànd cook until the onions àre à deep rich brown color.  àbout 45 minutes.  DO NOT TURN THE HEàT TO HIGH to cook it fàster.  You mày need to àdd à tàblespoon of broth occàsionàlly if you see the onions sticking.  The onions will reduce down à lot.  Don't worry.  Its whàt is supposed to hàppen.
  2. While the onions àre cooking in ànother pàn you càn cook the chicken.    Turn  heàt up to high.  àdd 1 tàblespoon of olive oil.  Seàson the chicken with sàlt ànd pepper thàn brown the eàch side of the chicken for 5 mins per side.  Don't overcrowd the pàn.  Its better to do it in bàtches ànd give the chicken room to brown.
  3. .....................................
  4. ........................
  5. ...............

Full Rcipe>>>>>>>>>>>>>>>>>>https://www.westviamidwest.com

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Crispy Chicken and Arugula Salad Recipe

Chicken and Spinach in Creamy Paprika Sauce

Instant Pot Tuscan Chicken Pasta